Ispitivanje ventila sigurnosti

U asortimanu usluga servisa i održavanja benzinskih stanica DELTA PETROL nudi i ispitivanje i podešavanje ventila sigurnosti na LPG (TNG) instalacijama. Ventili sigurnosti spadaju pod obaveznu periodičnu kontrolu a propisano je redovno ispitivanje svakih 12 mjeseci. DELTA PETROL navedenu djelatnost obavlja na osnovu Rješenja Federalne uprave za inspekcijske poslove Sarajevo.

Zadovoljstvo nam je istaći da posjedujemo mobilnu opremu, atestiranu, certificiranu i kalibrisanu te smo u mogućnosti obaviti ispitivanje i podešavanje ventila sigurnosti na lokaciji benzinske stanice uz minimalnu obustavu rada LPG  automata. Nakon izvršenog podešavanja, na kućište ventila, plombira se kartica sa naznačenim karakteristikama pritiska otvaranja, serijskog broja ventila i službenom oznakom DELTA PETROL kao certificiranog tijela za ispitivanje i podešavanje ventila sigurnosti.

Uposlenici koji obavljaju ispitivanje posjeduju dugogodišnje iskustvo na izgradnji i održavanju LPG opreme i instalacija a na licu mjesta je uvijek prisutno i odgovorno lice sa visokom stručnom spremom mašinskog smjera.

Nakon izvršenog ispitivanja u vrlo kratkom roku izvršava se dostava certifikata.

Budite slobodni poslati upit na naš kontakt.

Scroll to Top